Pozvánka na 24. divadelní bál

Vážená paní, Vážený pane,

přijměte, prosím, pozvání pro Vás i Vašeho partnera (partnerku) na 24. Divadelní bál, který se i letos bude konat v sále městyse Boleradice, a to v sobotu 27. ledna. Letošní bál nese podtitul: „Zlatá padesátá“.

Od roku 1995 pořádáme každoročně ples, který se postupně stal kulturní událostí, jejíž význam už přesáhl hranice našeho regionu. Lákadlem pro návštěvníky se stal kulturní program, který je součástí našeho bálu, ale také skvělá taneční hudba.

Také letos vystoupí Salonní orchestr a pozvání k účinkování přijali tanečníci skupiny Brno Jivers. V jejich podání uvidíte předtančení ve stylu padesátých let, ukázku rock´n ´rollu nebo se můžete také tento tanec naučit pod vedením zkušených lektorů. Členové divadelního spolku do programu vstoupí v části nazvané Arzenik a staré dámy. Nebudou chybět ani zážitky gastronomické, k ochutnání budou vybrané pochoutky místních hospodyň a sklepmistrů.

Vaše přítomnost na plese nás velmi potěší, vděčni budeme i za Váš případný dárek do plesové tomboly (tím samozřejmě není tato pozvánka podmíněna).

Divadelní bál je pro nás prestižní akcí, na které se v příjemné atmosféře plesu můžeme setkat s našimi přáteli a příznivci. Proto nám dovolte, abychom Vám jménem Divadelního spolku bratří Mrštíků poděkovali za Vaši podporu v předchozích letech. Budeme velmi rádi, když nám svou přízeň zachováte i v dalších, doufejme, že přinejmenším stejně úspěšných, divadelních sezónách.

Těšíme se na shledanou na divadelním bále.

Iva Kahounová, předsedkyně Divadelního spolku bratří Mrštíků Boleradice

Na informace z předcházejících divadelních bálů i aktuální informace můžete nahlédnout zde: https://divadelnibal.cz/

Vstupenky v ceně 150 Kč si můžete rezervovat na emailu: akcedivadla@gmail.com

nebo zde na objednávkovém formuláři.

0