Předprodej vstupenek zahájen

Vážení diváci, zahajujeme předprodej vstupenek na novou divadelní sezónu. Zahájíme ji 17. září  představením Kulhavý mezek aneb Výbuch na jičínském zámku. Příběh potulné skupiny komediantů z doby třicetileté války v podání našich herců zaujal odbornou porotu krajské divadelní přehlídky a soubor s ní bude reprezentovat náš kraj na národní přehlídce Krakonošův divadelní podzim ve Vysokém nad Jizerou na konci měsíce září. Před odjezdem budeme hru uvádět v našem divadle ještě ve čtvrtek 23. září.

Dalším domácím představením je romantický příběh Pohádka máje napsaná podle románu Viléma Mrštíka. Příběh z 19. století o probouzející se lásce mladé dvojice si již také našel svoje příznivce. První představení této hry bude 18. září, další budou následovat během podzimu.

Majitele Jarního předplatného 2020 upozorňujeme, že se snad konečně dočkají náhradního představení komedie Slaměný klobouk, které nemohlo být odehráno kvůli pandemii covidu. 9. října tedy uvede DS Vojan z Libice nad Cidlinou svoji úspěšnou inscenaci, se kterou se zúčastnil letošního Jiráskova Hronova.

Vážení diváci, dovolujeme si připomenout, že vstup do divadla je dle nařízení vlády podmíněn předložením jednoho ze tří potvrzení (platný negativní test, ukončené očkování, prodělané onemocnění covidem). Bez platného potvrzení nemůžeme divákům návštěvu divadla umožnit. Dále stále platí povinnost mít během představení nasazený respirátor.

Věříme, že i přes tato opatření, se s vámi v divadle brzy setkáme.

0