Advent v divadle

Vážení přátelé,

opět se blíží čas očekávání, nadějí, čas adventní. Sice nám toto období kalí současná neradostná covidová situace, ale přesto, nebo právě proto, vám chceme trošku rozjasnit následující období. Podmínky vstupu do divadla se opět zpřísňují, ale my věříme, že i přes tato úskalí, si cestu do divadla najde řada diváků.

Připravili jsme pro vás bohatý adventní program.

1. adventní neděle, 28. listopadu, bude patřit dětem a oblíbené pohádce o Budulínkovi. Veselý příběh s písničkami o neposlušném kloučkovi v podání brněnského Studia „V“ jistě potěší malé i velké diváky.

2. adventní víkend – v sobotu 4. prosince bude náš soubor hostovat v Hustopečích, kde uvede pohádkový příběh Duchové Vánoc.

3. adventní víkend bude patřit také Duchům Vánoc, ale na domácím jevišti. Výpravný příběh napsaný podle povídky Charlese Dickense máme na programu 11. a 12. prosince.

4. adventní víkend nás čeká Vánoční příběh aneb Čtvrtý král. Příběh z Betléma doprovázený písněmi Luboše Javůrka z Bokomary uvede Divadelní soubor ze Slavkova v sobotu 18. prosince. Posledním adventním programem v našem divadle bude Vánoční koncert Smíšeného sboru Kantiléna v neděli 19. prosince.

0