Nová divadelní sezóna startuje

Divadelní spolek bratří Mrštíků vstupuje do svojí 27. divadelní sezóny. Zahajovacím představením bude na konci září operetka Járy Beneše Na tý louce zelený v režii Jiřího Merlíčka, jejíž premiéra proběhla v červnu letošního roku. Další představení budou následovat během podzimu.

Naši diváci budou mít možnost také zhlédnout reprízu rodinné hudební pohádky Princové jsou na draka v režii Juraje Hádera. Tato inscenace získala na přehlídce Třešťské divadelní jaro doporučení k účasti na národní přehlídku Popelka Rakovník. POPELKA RAKOVNÍK 2023–40. celostátní přehlídka amatérského činoherního divadla pro děti a mládež se bude konat 18.–22. října 2023. Naše představení je zařazeno na sobotu 21. 10. v 10 hodin.

Pro nastávající sezónu jsme připravili dvě řady předplatného: Rodiče s dětmi do divadla a Jarní předplatné. Obsah abonentních řad je zveřejněn na našem webu. Prvním představením dětského předplatného bude v neděli 19. listopadu inscenace Z pohádky do pohádky v podání Divadla Prkno z Veverské Bítýšky.

0