Předplatné Rodiče s dětmi do divadla * již v prodeji
Vážení rodiče, prarodiče
a všichni dospěláci, kteří jste ochotni jít s dětmi do divadla.

Předkládáme vám podzimní nabídku, která je určena dětem

Divadlo Boleradice ani v právě začínající sezóně nezapomíná na své nejmenší diváky, jimž nabízí čtyři nové pohádky, které můžete výhodně pořídit v rámci předplatného RODIČE S DĚTMI DO DIVADLA. Vstupenky na jednotlivé pohádky lze samozřejmě zakoupit i později během sezóny, ale už za vyšší cenu. Hracími pohádkovými dny budou tradičně neděle od 15.00 hodin.

Předplatitelský cyklus zahájí 22. listopadu Divadelní spolek Kroměříž pohádkovým příběhem Hurvínkovo dobrodružství. Následovat bude 24. ledna Červená Karkulka a vlci v podání Divadla Koráb. Třetím titulem bude opět pohádková klasika, Šípková Růženka, kterou uvede Divadlo Kejkle z Brna 21. března. Předplatné pak uzavře 23. května pohádka O Budulínkovi v podání Divadelního studia „V“ Brno.

Předplatné je v předprodeji od 26. září do 31. října 2020.
Cena abonentní vstupenky je 250 Kč.
Představení jsou vhodná pro děti od 5 let.

Dětem nehrajeme jen v předplatném. Pro celou rodinu je určena klasická česká pohádka Jana Drdy Hrátky s čertem, kterou na našem jevišti uvede v neděli 25. října v 15 hodin DS ze Slavkova u Brna. 

Příběh vysloužilého vojáka Martina Kabáta, který se nezalekne ani hrozného loupežníka Sarky Farky, ani pekla plného rohatých čertů, patří totiž k těm, které nadšeně přijímá každá nová generace diváků. Všechno začíná okamžikem, kdy se dvě vdavekchtivé dívky, princezna Dišperanda a její služebná Káča, vlastní krví upíší čertu, výměnou za pohádkové ženichy…

 

OBRÁZKY Z BOLERADIC

Od 27. září do 8. listopadu je v našem divadle ke shlédnutí výstava obrazů čtveřice amatérských malířek Libuše Bednaříkové, Hany Čuperové, Ludmily Fišové a Dagmar Špičkové. Jejich díla, která vznikla během letního soustředění v naší vsi, vystavují pod názvem Obrázky z Boleradic.
Výstava je prodejní.

 

V těchto dnech vrcholí příprava našeho hereckého souboru na vystoupení v programu národní přehlídky vesnických divadelních souborů ve Vysokém nad Jizerou.

Na přehlídce Krakonošův divadelní podzim se představí v pondělí 12. října s historickým dramatem Kulhavý mezek aneb Výbuch na jičínském zámku.

Před odjezdem můžete naše herce ještě přijít podpořit
ve čtvrtek 8. října v 19,30 hod.

0